Buurtdiensten.png

 

Buurtdiensten staat vanaf dit jaar ook voor u klaar in de gemeente Aa en Hunze.

Buurtdiensten is onderdeel van Buurtzorg en  levert alle vormen van huishoudelijke hulp. Samen met u en uw omgeving (dat kan zijn uw partner, familie, en of vrienden) kijken we naar uw vraag om hulp en welke oplossingen kan worden geboden. Wij ondersteunen mensen die problemen ervaren bij de uitvoering en de organisatie van hun huishouden. Wij kijken daarbij niet alleen naar wat Buurtdiensten kan doen, maar juist ook naar wat u zelf nog kunt en waar uw omgeving u bij kan helpen. De cliënt krijgt een vaste medewerker die bij u thuiskomt. Hij/Zij doet meer dan alleen zorgen dat het huis schoon is, maar helpt u zelfstandig te blijven wonen en let erop of het goed gaat met u.

Hij/Zij verdiept zich in wat belangrijk is voor u en uw omgeving en kan tips geven over andere activiteiten of ondersteuning in uw buurt. Indien nodig overlegt hij/ zij met u of uw omgeving en andere zorgaanbieders op welke manier u gezamenlijk het beste kunnen ondersteunen.

Wij zijn een enthousiast team en willen graag cliënten een goede zorg aanbieden. Denkt u dat is iets voor mij of iemand in uw omgeving, schroom dan niet om via de WMO een indicatie aan te vragen. Wij komen dan graag bij u om de zorg te leveren die u wenst.

Buurtdiensten - Huishoudelijke hulp

Buurtdiensten levert alle vormen van huishoudelijke hulp met een klein team. U krijgt een vaste medewerker, zij speelt in op wat nodig is, kijkt wat u zelf nog kunt en zoekt samen met u en uw omgeving naar oplossingen. Meer informatie op www.buurtdiensten.nl Voor meer informatie Buurtzorg Klik hier

 

Vriendelijke groet Medewerker Buurtdiensten.

Huishoudelijke-Hulp.gif