bejaard12.gif

 

Beste deelnemers van onze groepen, wandelgroepen, beweeggroepen enz.

Normaal gesproken gaat u lekker met ons wandelen, doet u mee met een groepsles of speelt u een partijtje Dynamic tennis of stuitvolleybal. Nu zit u veel thuis en de kop koffie die u gewend bent na de lessen te drinken met de andere deelnemers moet u ook missen. Niet even een praatje, maar ook: niet lekker in beweging zijn.

Nu kunt u met ons vanuit uw huiskamer mee doen met een groepsles, dan heeft u toch een beetje het idee dat we samen sporten.

Vanaf woensdag 25 maart 2020 starten we op alle werkdagen met Drenthe beweegt binnen. Vanaf 10.00 uur kunt u kijken naar RTV Drenthe en liefst meedoen. Drenthe beweegt binnen is eigenlijk een beweegles: en u kunt staand of zittend voor de televisie meedoen. Iedere uitzending is een kwartiertje: doet u mee?

De lessen worden gegeven door een aantal seniorensportdocenten die normaal voor de groepen staan. We gaan dit in ieder geval 2 weken lang op de door-de-weekse dagen doen. Als we met zijn allen meedoen, kunnen we er misschien mee doorgaan.

Tot morgen in uw huiskamer,

Petra van den Bosch

Eefke Weismann-Hooijer

Alie Dekker

Esther Witte

RTV Drenthe is te vinden op kanaal:

ZIGGO: kanaal 703

KPN:    kanaal 503

Tweak: kanaal 255

Tips voor contact in deze tijd:

-         Aan het einde van de uitzending, geven wij u een telefoonnummer van het Rode kruis. U kunt dan altijd even bellen om gezellig te kletsen. (telefoonnummer: 070-4455888)

-         Als u Whatsapp op uw telefoon heeft en een andere deelnemer ook kunt u wellicht videobellen en samen mee doen met de les. Gewoon even bellen met andere deelnemers kan natuurlijk ook!

RTV-Drenthe.jpg