Gelukkig-Nieuwjaar.png

 

Het bestuur wenst u Allen een gelukkig en gezond 2020 toe.

Het programma voor dit nieuwe jaar is al bijna weer rond. Noteer al vast de datums in uw agenda. Voor meer informatie Klik Hier.

Allereerst onze traditionele Nieuwjaarsvisite op 24 januari ’20 in het Dorpshuis Gieterveen. Een gezellig samen zijn met het optreden van een gastzanger en heerlijke traktaties. Wellicht kunt u uw buurvrouw of buurman, vriend of vriendin eens meenemen zodat zij ook kennis kunnen maken met onze vereniging. Wellicht worden zij wel lid. Zou een goede start zijn in dit nieuwe jaar.

In Februari a.s. houden wij onze jaarvergadering in MFC DE Spil te Gasselternijveen, waarvan wij hopen dat u in grote getalen aanwezig zal zijn. Op zo’n vergadering vernemen wij graag van u wat goed is of wat beter kan. Wat uw wensen zijn. Samen vormen wij toch de vereniging.  Tevens  zijn het ook bestuursverkiezingen. Wij kunnen nieuwe bestuursleden gebruiken. Denkt u er maar over na. Plus zal er een financieel overzicht van onze vereniging beschikbaar zijn.

Na de vergadering hebben wij voor u een spreker uitgenodigd die een interessant verhaal zal vertellen over de Bevers en Waterratten in ons mooie natuurgebied Het “Hunzedal”

En dan Noten Schieten op Goede Vrijdag. Een traditioneel volksvermaak.  

Afsluiting seizoen met een Busreis in Mei. Waar gaan we naar toe?

De Sociale Eettafel in Gieterveen. Ook een gezellig gebeuren op elke laatste vrijdag van de maand. Toegankelijk voor leden en niet leden, oud en jong. Kosten €6,00 p.p. voor een heerlijke warme hap.

En dan onze adverteerders c.q. sponsors. Ook wensen wij hen een gelukkig en gezond Nieuwjaar toe en hopen dat zij ons financieel blijven ondersteunen met hun gift.  

Voor het lidmaatschap van een seniorenvereniging hoeft men niet persé stokoud  te zijn. Een kreet die ik vaak hoor.

Senior ben je al vanaf 55+ Juist de jongere generatie senioren zijn meer dan welkom binnen onze vereniging. Zij maken de SVO immers toekomstbestendig.

Wij hopen dat wij in 2020 u weer van dienst mogen zijn.  Vindt u het fijn bij ons? Vertel het aan anderen. Omgekeerd kan ook. Wanneer u het niet naar uw zin hebt binnen onze vereniging vertel het ons zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

Groetjes van Trijntje Hoiting,

Voorzitster SVO