WAT EEN SPANNING VOOR   IEDEREEN !

De tijden kunnen snel veranderen door een virus die voor ons allen onbekend is, ons in de greep houdt. Velen van ons zijn angstig omdat wij als ouderen tot een risico groep behoren.

Het Coronavirus is een tot nu toe een onbekend virus. Men weet er nog weinig van, niet meer dan dat het zeer besmettelijk virus is en er op dit moment nog geen medicatie er tegen is. Door het coronavirus komt er geen bezoek, er wordt niets georganiseerd en bijna alles is gesloten.

Onwerkelijk zoals het nu is. Laten wij allen het advies volgen van het kabinet de artsen en de deskundigen, meer kunnen wij niet doen. Wij kunnen nog bepalen om 1 ½ meter afstand te bewaren, maar voor al die verpleegkundigen en verzorgenden waaronder ook artsen ligt dit moeilijker. Zo kun je nog vele beroepen opnoemen! STERKTE ALLEMAAL !

Het bestuur wil graag iets voor onze leden organiseren maar ook wij staan met onze rug tegen de muur en kunnen op dit ogenblik niets organiseren.

Onze SVO ledenmiddag op vrijdag 10 april a.s. in MFC De Spil te Gasselternijveen waar we het spel Noten schieten gepland hadden kan niet door gaan. De busreis die voor 1 mei 2020 gepland staat is ook onzeker of dat die door kan gaan, wij wachten de ontwikkelingen af die dag na dag verschillend kunnen zijn. Op 6 april a.s. zal door het kabinet meer bekent gemaakt worden. Hopelijk komt er dan meer duidelijkheid. Wij proberen u op de hoogte houden.

Volg onze SVO nieuwsbrief en onze website: www.seniorenverenigingoostermoer.nl

Zijn er vragen bel of mail dan naar het bestuur. De adressen vindt u vooraan in de SVO nieuwsbrief.

Wij hebben nog één advies voor jullie.

                        

PROBEER GEZOND TE BLIJVEN EN ZORG GOED VOOR ELKAAR !!

Trijntje Hoiting

Voorzitster SVO

samendoen.gif

SAMEN HOUDEN WIJ ONZE DORPEN LEEFBAAR !!!