virus.pngBELANGRIJKE MEDEDELINGEN

Onderstaande activiteiten worden tot nader order uitgesteld wegens de richtlijnen RIVM m.b.t. het Corona virus.

 1. Amusementskoor “De Nieveensterjongens” hebben een tweetal voorjaarsconcerten op de rol staan, te weten op 21 maart ’20 Aanvang 20:00 uur en op 28 maart ’20 Aanvang 14:00 uur. Beiden concerten vinden plaats in het Zalencentrum Jimm’s te Gieten.

Gezien de actuele berichtgeving met betrekking tot de coronavirus pandemie en de richtlijnen van het RIVM zijn wij helaas genoodzaakt deze beide concerten te annuleren tot nader order.

De reeds door u gekochte toegangskaarten behouden vooralsnog hun geldigheid.

Wij hopen u nader te kunnen berichten over de nieuwe datums van de concerten zodra er een verantwoorde mogelijkheid is.

 1. De nationale pannenkoeken dag die in de dorpshuizen Gieterveen en Gasselternijveen plaats zouden vinden zijn eveneens afgelast.
 2. De SVO Ledenmiddag die op vrijdag 27 maart 2020 in het Dorpshuis Gieterveen zou plaats vinden is eveneens afgelast.
 3. De Sociale Eettafel 27 maart 2020 in het Dorpshuis te Gieterveen is eveneens afgelast.

Dit alles tot nadere berichtgeving van de overheid. 

Voor meer informatie Klik Hier  Voorwoord onze voorzitster Klik Hier  Voor thuis bewegen Klik Hier

Als-je-toekomst-je-lief-is.jpg

 Handenschudden

 

 U bevindt zich op de website van de Senioren Vereniging Oostermoer

 

De seniorenvereniging stelt zich ten doel:

 1. Een samenleving te bevorderen die zorgzaamheid betracht jegens senioren in onze regio te weten Gieten / Gieterveen / Nieuwediep / Gasselte / Gasselternijveen en Gasselternijveenschemond.

 2. De belangen van senioren in onze regio te behartigen in de ruimste zin van het woord, zowel individueel als collectief.

 3. Het organiseren van sociale, culturele, recreatieve, sportieve, educatieve en voorlichtende activiteiten.

 4. Eén keer per maand een seniorenmiddag te organiseren, om en om in het Dorpshuis Gieterveen, en het Dorpshuis ‘De Spil’ in Gasselternijveen.

 5. Eén keer per maand een afdelingsblad uit te geven waarin u al onze activiteiten kunt terug vinden en u op de hoogte gehouden wordt over de thema’s zorg, inkomen en welzijn, deze kunt u ook terug vinden op onze website: www.seniorenverenigingoostermoer.nl

 6. De jaar contributie is vastgesteld op € 25,00 per lid per jaar, tweede lid op het zelfde adres € 20,00. De contributie komt grotendeels ten goede aan de vereniging voor de activiteiten die wij voor u willen gaan organiseren.

 7. Lid worden van de SVO, of iemand anders een lidmaatschap cadeau Geven? U kunt zich als lid aanmelden door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op. Klik hier.

 Samen zijn 2

SAMEN HOUDEN WIJ ONZE DORPEN LEEFBAAR